Tuesday, May 4, 2010

Logo persatuan

LOGO 3



LOGO 2





LOGO 1

Diatas adalah antara logo-logo persatuan yang sempat direkaciptakan.... jadi kat sebelah ni ada undian, semua bekas pelajar dan ahli persatuan bolehlah membuat undian.

Sesiapa yang ada idea untuk mencipta logo untuk persatuan bolehlah menghantar karya ke email alumni.

InsyaAllah, pada mesyuarat agong tahun ini kita akan memilih logo untuk persatuan.

2 comments:

awin.awina said...

alamak..skema sgt lah bentuk dan warnanya...ubah ler sikit
tak yah nak ikut sgt logo sekolah
baik pakai lencana sekolah terus..

sory ek...klu2 terkasar. cuma bg pendapat aje

abufawwaz albakri said...

takda halnya...

ni saja nak test market jer... nak tunggu bekas2 pelajar yang ada idea yang bagus... sepi ajer... kalau dah komen tu minta la 1-2 idea... boleh kita kongsikan....