Thursday, October 22, 2009

Pertandingan Mencipta Logo/Lambang/Bendera Persatuan

Persatuan Alumni SAMTEN akan mengadakan satu Pertandingan Mencipta Logo Persatuan Alumni SAMTEN. Sehubungan itu, persatuan dengan sukacitanya menjemput sesiapa yang berminat untuk menyertai pertandingan tersebut (rujuk syarat pertandingan).


HADIAH-HADIAH pertandingan:

Pertama :Wang bernila RM200 beserta sijil penyertaan.

Kedua :Wang bernilai RM150 beserta sijil penyertaan.

Ketiga :Wang bernilai RM100 beserta sijil penyertaanSyarat-Syarat :

  1. Pertandingan ini terbuka kepada semua bekas pelajar Sekolah Agama Menengah Hulu Langat yang pernah menuntut di sekolah berkenaan dari 1983 hingga 2008, kakitangan serta guru yang sedang dan pernah mengajar di Sekolah Agama Menengah Hulu Langat.
  2. AJK Tertinggi Persatuan ALUMNI dan Jawatankuasa Pemilihan Pertandingan tidak dibenarkan untuk menyertai pertandingan ini.
  3. Penyertaan dibenarkan sama ada secara individu atau berkumpulan.

  4. Logo ciptaan hendaklah mengandungi tiga warna sahaja.
  5. Bentuk logo adalah bebas dan tiada unsur-unsur yang menyalahi mana-mana undang-undang ataupun menyinggung perasaan mana-mana pihak.
  6. Sila sertakan keterangan pemilihan warna dan bentuk logo yang dipilih dalam Arial font bersaiz 14.
  7. Logo hendaklah dicetak atau dilukis di atas kertas bersaiz A4 menggunakan tiga warna pilihan beserta ‘soft copy’ dalam bentuk cakera keras atau diemail kepada alamat email rasmi persatuan di alumni_samten@yahoo.com.
  8. Keputusan Jawatankuasa Pemilihan Pertandingan adalah muktamad. Sebarang rayuan tidak akan dilayan.
  9. Semua penyertaan hendaklah sampai kepada Jawatankuasa Pemilihan Pertandingan selewat-lewatnya pada 17 DISEMBER 2009 (Khamis).
  10. Keputusan pertandingan akan dimaklumkan kepada pemenang dan disebarkan melalui blog rasmi persatuan selepas dua minggu daripada tarikh tutup penyertaan.

* Hadiah dan Syarat penyertaan adalah tertakluk kepada perubahan.

No comments: