Tuesday, August 4, 2009

Album kenangan bowling 1

Johan Kejohanan Bowling Alumni.
Diketuai oleh YDP Alumni. Pengarah program pun join team ni juga.


Naib Johan Kejohanan Bowling Alumni.
Korang memang power...semua satu batch ni.



Pemenang tempat ketiga kejohanan bersama pengarah program.
Ni macam semua muka urusetia je ni, tak aci!



Aksi pemain profesional, jurus jejak tanpa bayang.


Ustaz Hamzah, Ustazah Fadilah dan anak-anak.
Bola mana yang nak pakai ni?



Peserta terbaik wanita.
Tangan yang menghayun buaian mampu menghayun bola bowling
dan strike pulak tu!

Peserta terbaik lelaki.
Abang ni hampir-hampir nak wakil Malaysia ni, tapi tak jadi sebab....
hmm, tanyalah dia sendiri.


Suasana Kejohanan Bowling Alumni ni memang meriah.



Antara guru yang hadir memberi sokongan dan menunjukkan skill skali.
Ustaz Hamzah, Cikgu Rosmilah dan suami.
Yang pakai cap tu bukan cikgu, tapi kalau nak berkenalan boleh la.


Pemenang-pemenang bersama pihak penganjur.
InsyaAllah, kejohanan akan datang kita bertemu lagi.

No comments: